目前日期文章:201507 (3)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

克妹,第一次放棄旅行箱,兩個女生膽粗粗去中國初嘗試當背包客既滋味。大家去旅行都會有不同目標,為左瘋狂shopping?美食?享受?休息?而今次我地是衝著美景而到中國-雲南昆明麗江♥ 

 

普偏遊中國都最少一至兩星期,但有頭髮邊個想做瘌痢呢?要有假先得嫁T^T 我地襯著復活節清明節一連五日的假期,多請一天假,六日五夜之旅就這樣開始了。

 

文章標籤

Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

彩豐行旺角旗艦店在六月已經開幕,當天除了開幕典發佈會外,仲有一個美容DIY工坊,我地跟住導師的步驟,一起完成屬於自己的天然乳霜.
 
 
這是今次DIY用到的產品材料
 
首先準備好所有工具
 
文章標籤

Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

好耐無出文啦,一開波當然推介肥妹最中意既「食」♥


前排跟朋友去了銅鑼灣Little Vegas,大家可以先上去留電話拎位,然後再去行街,事關佢有位會打電話比你,咁就上去最多等多一枱,唔駛係走廊企咁耐嫁.
 
▲都係個句,香港有邊到食野係唔駛等呀?so sad
 
▲洗手間標示很可愛呢
 
文章標籤

Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()