目前日期文章:201405 (3)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

 

專為亞洲肌膚研製,只需8天,肌膚平均年輕3年!
嘩~係咪咁堅?


▲BIOTHERM Life Plankton™ Essence 水源再生活膚源液 $460 /125ml

蘊含5%高濃度 Life Plankton™水源再生因子和超過 30% 保濕成分,
為肌膚注養,激活細胞再生,而且可以提升後續護膚品效能,
令肌膚更明亮,細緻柔滑,保持水潤彈性。

Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

去旅行訂住宿既時候,睇網頁上提供既相真係好唔夠,好多時去到可能同相片有出入,所以我會上網睇有無blogger住過,參考更多真實照片。出文簡單記錄,方便自己又方便大家參考。

今次分享既係台中清境民宿,整體我是滿意的,
是次3人行,訂了平日4人房只是NT2500 包早晚餐,Let's go!!!




▲清境蕓蘆景觀渡假山莊 (南投縣仁愛鄉大同村仁和路179附2號)

我地搭客運到小瑞士先,Starbucks對面有服務台可寄存行李,

Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Rêveur在日本非常熱賣,每3秒就能賣出1枝,而且得到好多日本獎項名譽。
有些sis去日本都會掃補充裝返香港用嫁。


依家~Rêveur終於加入香港啦 ♥



▼而早前,有機會出席Rêveur x mina 無矽洗髮新概念發佈會。


Maxine 克妹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()